Yleistä

Louhosareena on avoinna yleisölle vain tapahtumien aikana. Onko sinulla kysyttävää Louhosareenasta? Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@louhosareena.fi

Tapahtumiin tuleville:

Louhosareenan portit avautuvat 1,5 tuntia ennen esityksen alkua.

Louhosareena sijaitsee Nilsiästä noin 5 kilometrin päässä osoitteessa Pajujärventie 90B. Nilsiän keskustasta on lähdettävä Tahkon suuntaan n. 4 kilometrin verran ja jatkettava Tahkon risteyksestä suoraan eteenpäin. Vajaan kilometrin päässä Louhosareenan tienviitta kehottaa kääntymään vasemmalle hiekkatielle, jota jatketaan suoraan eteenpäin rautaportin kautta noin 400 metriä. Parkkeeraamisessa teitä auttavat liikenteenohjaajat.

Parkkialuetta on laajennettu rinteen päälle, joten autot pääsevät yläparkkiin. Sen täyttyessä otetaan alaparkkialue käyttöön. Linja-autoryhmät jättävät asiakkaansa aina ylös mäen päälle lipunmyynnin lähistölle.

Yläparkista matka jatkuu vielä tasamaata n. 200 metriä areenalle. Louhosareena on katettu ulkoilmatila kvartsikallioiden siimeksessä, joten säänmukainen pukeutuminen on erittäin tärkeää. Lisävaatteet ja viltit ovat myös suositeltavia. Voit ostaa Louhosareena-viltin sekä istuinalusen myös paikan päältä muistoksi vierailusta. (Hygieniasyista eivät ole lainattavissa).

Inva-pysäköinti löytyy ylhäältä rinteen päältä, liikennettä sinne valvovat liikenteenohjaajat. Kannattaa huomioida, että invaparkistakin tulee kävelymatkaa areenalle n. 200 metriä. Katsomon läheisyydessä noin 50 metrin päässä sijaitsee myös inva-WC.

Lipunmyynti löytyy heti rinteen päältä. Järjestyksenvalvojat ohjaavat yleisön menoa katsomopaikoilleen.