Usein kysytyt kysymykset

Milloin Louhosareena on auki?

”Louhosareena on yksityistä, vartioitua aluetta, joten Louhosareena on auki vain tapahtumapäivinä tai muuten sovitusti. Louhosareenan tapahtumat löytyvät täältä.


Onko Aku paikalla Louhosareenalla?

”Toki Aku on paikalla ja Aku toivookin näkevänsä mahdollisimman paljon tuttuja ja uusia kasvoja Louhosareenalla.”


Miten liikuntarajoitteiset pääsevät liikkumaan autolta katsomoon?

”Louhosareenalta löytyy pyörätuoleja, joilla avustamme mielellämme liikuntarajoitteiset katsomoon omille paikoille.”


Millainen paikka Louhosareena on sateella/helteellä?

”Vanhalla kvartsikivilouhoksella hellepäivinä on mukava olla, sillä ilma pysyy mukavan viileänä eikä ole liian kuuma. Katsomo on katettu, joten sade ei haittaa, toki parkkipaikalta kävelyä katsomoon on noin 200 metriä, joten sateenvarjosta on hyötyä.”


Pääseekö inva-saattaja ilmaiseksi mukaan?

”Kyllä pääsee 1 saattaja per inva-asiakas. Inva-saattajille on varattu paikat inva-paikkojen takaa.”


Sopiiko musiikkikomedia Pesänjako lapsille?

”Pesänjako sopii myös lapsille. Toki esitys kestää reilut 2 tuntia väliajan kanssa. Esitys pitää sisällään paljon musiikkia ja esityksessä nähdään myös alpakoita, jotka varmasti kiinnostavat myös lapsia. Juonellisesti Pesänjako kertoo ongelmiin joutuneesta asianajajasta.”


Saako portilta ostettua lippuja?

”Mikäli esitys ei ole loppuunmyyty, pystyy lippuja ostamaan myös portilta. Paikan päällä lippu maksaa aina 39€ ja maksutapana käy maksukortti, Tiketin-lahjakortti tai käteinen. Ennakkoon liput ovat edullisemmat ja maksutapoja on monia. Ennakkoon liput voi ostaa edullisemmin ennakkoon osoitteesta Tiketti.fi .”


Voiko väliaikatarjoiluja tilata ennakkoon?

”Väliaikatarjoiluita voi tilata ennakkoon ryhmät eli yli 10 hlö porukka. Ennakko varaukset voi tehdä sähköpostitse sales.peeassa@sok.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0)10 7629 550 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 0.1199 €/min).”