Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

UIT – KUPLA VAI UITTI

tiistai, 3.8.2021 @ 18:00 - 19:30

KUPLA VAI UITTI

UIT:n perinteinen revyy nyt myös Louhosareenalla Nilsiässä!

Ohjaaja: Sari Siikander
Koreografi: Mikko Ahti

Louhosareenalla raikaa ensi kesänä nauru ja svengaava musiikki, kun UIT:n upeat näyttelijät, tanssijat ja rytmiryhmä tarjoavat nautinnollisen revyyn kesän kunniaksi.

Minun kupla, sinun kupla – kenen kupla on paras kupla? Kuka poksauttaa kuplansa kovimmin? Uitin kuplassa tarjoillaan poreilevaa huumoria – hyppää mukaan riemukuplaamme!

Lavalla nähdään 2021 Kaisa Hela, Anu Sinisalo, Marika Tuhkala, Sami Hintsanen, Sami Hokkanen ja Santtu Karvonen sekä tanssijat Jutta Helenius, Katri Mäkinen, Emil Hallberg ja Jussi Väänänen.

Esityksen kesto n. 1 h 25 min., ei väliaikaa. Ennen ja jälkeen esityksen on mahdollista nauttia Sokos Hotel Tahkon järjestämistä kuumista/kylmistä juomista sekä suolaisista/makeista syötävistä.

Ehkäpä haluaisit hankkia VIP-lipun? Vipparilla pääset ajamaan ylös mäen päälle VIP-parkkiin sekä 1,5 h ennen esitystä pääset nauttimaan routisseur-kokin suunnittelemasta ruoka-annoksesta jälkiruokakahveineen. Tämän lisäksi pääset käymään ennen esitystä lavalla ja kurkkaamaan kulisseja lähempää. Tämä kaikki em. vain hintaan 65 euroa/hlö.

OSTA LIPPUSI TUOLTA: : https://www.ticketmaster.fi/artist/kupla-vai-uitti-nilsia-lippuja/1020783

Tiedot

Päivämäärä:
tiistai, 3.8.2021
Aika:
18:00 - 19:30